Is de versterkingsoperatie failliet #Groningen #aardbevingen

juni 24, 2020 by  
Filed under Aardbevingen Groningen

In de afgelopen maanden verkende ik met Marielle Gebben de rol van kennis in de versterkingsoperatie in Groningen. Alle woningen die een te hoog risico lopen bij volgende aardbevingen moeten worden versterkt. Dit proces verloopt uiterst moeizaam. Met onze gesprekspartners kwamen we tot de conclusie dat juist al die modellen het proces in de houdgreep houden. Ook omdat de uitkomsten van die modellen vaak ongrijpbaar zijn. Zie hier het verslag van de verkenning: https://www.kennisplatformleefbaar.nl/benutten-van-kennis-over-versterken

Deel dit bericht:

Comments

One Comment on "Is de versterkingsoperatie failliet #Groningen #aardbevingen"

  1. Eveline Kokx on wo, 24th jun 2020 20:06 

    Leerzame observatie Wim! Verplichte kost voor iedereen die gebruik maakt van technische expertise om beleid te maken.

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!