Vaccineren is heel eenvoudig

april 10, 2021 by  
Filed under Geen categorie

Ga naar coronatest.nl. Je wordt ontvangen met de warme slogan “Alleen samen krijgen we corona eronder”. Internaliseer dat principe en klik vervolgens op: “Ik wil me laten vaccineren”. Vervolgens moet je een tiental, soms verwarrende vragen beantwoorden. Zeg niet dat je in contact bent geweest met een besmet persoon (wat in mijn geval wel zo is), want dan krijg je geen prik. Zeg ook niet dat je kwetsbaar bent (wat formeel gezien voor mij ook geldt), want dan krijg je ook geen prik. Zeg wel dat je in 1951 bent geboren (hetgeen niet helemaal waar is, omdat ik in 1951 slechts ben verwekt). Laat vervolgens alles met DigiD controleren. Waar ze blijkbaar niet weten wanneer je wel bent geboren. En vervolgens krijg je een afspraak voor vaccinatie op 29 april en 3 juni. Op de Haagse Schouwweg in Leiden. Log uit en log nogmaals in om te checken of het waar is. En ja, ook coronatest.nl weet dat je op 29 april en 3 juni a.s. wordt gevaccineerd. Waarom heet die site overigens coronatest.nl? 

Deel dit bericht:

Comments

One Comment on "Vaccineren is heel eenvoudig"

  1. Margo on zo, 11th apr 2021 01:07 

    Twee dagen later volgt een sms van de GMOD dat je afspraak is geannuleerd want niet van 1948 of ouder.
    Negeer. Geen idee welke club dit is. Een of twee dagen voor de afspraak zal de GGD die weer bevestigen. Het gaat goed tot je met ontblote arm in de stoel zit. De prikker moet het JAwoird krijgen van de persoon achter de computer. Daar sta je niet meer in. Bij mij kwam het goed; ik zat er nu toch…
    Overigens had ik gebeld 0800 7070
    Ga zo door. De vaccins moeten op.

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!